Spring til indhold

Helsingørs bedste køreskole

EM Trafikskole & Køreskole Helsingør hører hjemme i Helsingør på Gurrevej 124. Vi har det nyeste og mest moderne teorilokale med super gode faciliteter.

EM Trafikskole & Køreskole Helsingør er en køreskole som følger med tiden, så du altid er sikret de sidste nye undervisningsmetoder og den korrekte viden om lovgivning og færdselsregler.

Her tilbydes kvalificeret og personlig teori- og køreundervisning, og der lægges vægt på at skabe optimale rammer for læring, så du får de bedst mulige betingelser for at komme igennem teori- og køreprøven. Her bliver du ikke bare sat foran en computer og overladt til dig selv.

I teoriundervisningen er der plads til at spørgsmål og diskussion, som vægtes højt. Det er et klart mål, at hver enkelt elev via vores undervisning bliver en god og ansvarsbevidst bilist. Det betyder også, at gennem den praktiske undervisning, bliver klædt rigtig godt på, til sin køreprøve.

Herunder kan du se billeder af vores køreskole, undervisning og vores køretøjer. Du kan selv vælge, hvad du ønsker at se, ved at klikke på overskrifterne.

EM TRAFIKSKOLE

Hos os lærer du at kører sikkert – det handler ikke bare om at få kørekortet. Som med så mange andre ting gør øvelse mester, og det tager mange år, at blive en god og sikker bilist. Derfor hjælper vi dig så du som ny bilist klædes bedst muligt på under uddannelsen. 

EM TRAFIKSKOLE & KØRESKOLE HELSINGØR

Gurrevej 124
3000 Helsingør 

  • Metin Tlf.: 20852441

emtrafikskole@gmail.com

  • Emre Tlf.: 53857979

emre.emtrafikskole@gmail.com