Spring til indhold

Kørekort til personbil med automatgear

Det er nu tilladt, at tage kørekort med automatgear. Der gælder særlige regler, vælger man at tage et kørekort, med automatgear, må man efterfølgende kun køre biler med automatik.

Flere og flere familier har biler med automatik, og der er noget anderledes at køre med end almindelige gear. Det selvfølgelig muligt, at tage de obligatoriske 16 lektioner i en bil med almindelige gear, og derudover få nogle kørelektioner med automatik inden man går til køreprøve. På den måde er man klar og bedre rustet til at køre familie bilen med automatgear.

Hos EM Trafikskole & Køreskole Helsingør kan du få kørekort til personbil med automatgear, eller blot nogle øvelses lektioner i kørsel med automatik.

Vælger du kørekort med automat gear, så er det mest optimalt, at du også benytter en bil med automatgear på manøvrebane (kravlegård) og køreteknisk (glatbane). Det giver det bedste resultater.

Hos EM Trafikskole & Køreskole Helsingør bruger vi en manøvrebane (kravlegård) og køreteknisk (glatbane), hvor der både er biler til kørekort med manuel gear og automatgear. 

Hos os lærer du at kører sikkert – det handler ikke bare om at få kørekortet. Som med så mange andre ting gør øvelse mester, og det tager mange år, at blive en god og sikker bilist. Derfor hjælper vi dig så du som ny bilist klædes bedst muligt på under uddannelsen. 

EM TRAFIKSKOLE & KØRESKOLE HELSINGØR

Gurrevej 124
3000 Helsingør 

Tlf.: 20852441
Email: emtrafikskole@gmail.com